RIJSCHOOL UNITEDOver ons

Welkom bij Rijschool United! Wij zijn een professionele rijschool in Amsterdam en omstreken, met een specialisatie in rijles voor mensen met faalangst, autisme of ADHD.

Met meer dan twintig jaar ervaring in de rijschoolbranche staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze bekwame instructeurs zijn geschoold in de nieuwste lessenmethode en zijn professionals op het gebied van verkeersregels, veiligheidsmaatregelen en technieken.

Rijschool United biedt een breed scala aan diensten, waaronder automaat rijlessen, opfriscursussen en spoedcursussen. Onze lessen worden gegeven in de regio Amsterdam, Abcoude, Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Hoofdorp, IJburg, Ouderkerk a/d Amstel, Uithoorn, Weesp en Zwanenburg.

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom stellen we onze klanten altijd voorop. U krijgt altijd een zorgvuldig samengestelde les die is afgestemd op uw unieke leerstijl. We streven er altijd naar om onze klanten zo veel mogelijk te helpen bij het behalen van hun doelen op het gebied van verkeersveiligheid.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat iedereen die bij ons les krijgt, het beste leert om verkeersregels te volgen en veilig te rijden. We streven naar een hoge kwaliteit van onderwijs en service en willen onze klanten de best mogelijke ervaring bieden.

Als u meer wilt weten over wat we voor u kunnen betekenen of als u wilt weten hoeveel rijlessen u nodig hebt om uw doel te bereiken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op!